Cutii din carton ondulat

Cutiile sunt realizate cu grija, din cel mai bun carton ondulat, care este potrivit in 3, 5 și 7 straturi pentru a asigura calitatea produselor tale. Ne dedicam nevoilor partenerilor nostri printr-o gama diversificata de cutii, perfecte pentru toate produsele, indiferent de tipul, destinatia sau gradul de fragilitate al acestora.

contact

Cutii americane

Daca vrei sa asiguri protectia produsului tau impotriva deteriorarii, în urma transportului ori manipularii, cutiile americane sunte alegerea perfectă pentru tine. Acestea variaza in dimensiune si grosime fiind flexibile oricarei necesitati.

Cutii cu autoformare

Daca esti in cautarea unui ambalaj care poate fi personalizat si usor de asamblat, al carei inchidere se realizeaza fara a te folosi de banda adeziva tip scotch, capse, sfoara, etc, atunci cutiile cu autoformare reprezinta solutia perfecta pentru tine.

Cutii de mari dimensiuni

Acest tip de cutii reprezeinta alegerea ideala pentru depozitarea, manipularea ori transportul produselor voluminoase si de mari dimensiuni. Astfel, indfifrenet de marimea produsului tau, noi iti oferim solutia!

contact